Da.Nu.Poate.Pa.

Nu ma mai fascineaza nimic.Profu de istorie pleaca..PFFFFFFF intr-un fel: URAAAA sau nu stiu..chiar daca mi-a pus 6 la lucrarea lui tampita!Deci serios oare a mai pomenit cineva un om care face un cerc pe tabla niste linii si isi pune elevii sa gaseasca legatura dintre ele?Colega mea de banca a inventat ea o istorie si a luat 10…Si omu’ rau pleaca,dar chiar imi placeau discursurile lui..filozofice asa,chiar daca nimeni nu-l asculta,el nu se oprea ..poate prindeam si noi ceva! degeaba. Si cand ne citea poeziile lui..si ne-a dat volumele care aveau coperti porno.A fost marfa omu’..in prima ora dintr-a 9-a a venit cu chitara la ora si ne-a cantat o melodie de-a lui.Chiar cica statea in fiecare dimineata cu cafeaua la geam si analiza lumea care trecea..asta il inspira.Imi plac oamenii astia ciudati..adica nu ciudati,ci altfel fata de toate xeroxurile care exista.Avea o gramada de meserii..l-am gasit pe youtube intr-un clip si canta pe strada la vama veche pe o bordura,cu altii,ca el..traieste asa tinereste chiar daca,cred ca are in jur de 40 de ani,a predat si logica si filosofia si o gramada.E multi-talent!

Facea orele de istorie altfel asta era frumos,ca nu scriam ca niste robotei,ci el ne povestea mai mult si noi cautam pe net lectia si o invatam(da’ de unde!).Dar la testu ala chiar l-am urat..plus de asta,in timpul testului ne-a desenat .El statea la catedra si mazgalea acolo pe o hartie,apoi la sfarsit cica: Priviti ce am facut eu in timpul testului vostru : PAM PAM . Aratam oribil chiar asta a intensificat ura pentru el,ne-a pocit rau.O sa am o noua profa..cica asta a fost in concediu medical si acu’ de abia acu’ !!!vine si ea la scoala dupa un semestru si 2 saptamani.Acum s-a gasit si asta sa vina!

„Ultimele lui cuvinte”(n-a murit): sper sa va gasiti mentalitatea care v-o doriti si sa ganditi mereu pozitiv si corect!!!

Ma rog..sau ceva de genu..cine-l asculta? toata lumea dormea sau zbiera: S-a sunaaat!(Iesi!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s