August zilele…

Se cam duc repede, ce-i drept!

Cum sa n-aiba gust cand facem atatea?

E atat de bine…ora 2:58 si muzica veche in casti. Mi-am facut un playlist. Nu vreau sa ma laud, dar chiar am fost uimita mai devreme. Nu stiu ce mi-a venit mie sa dau pe la contu meu de youtube la nu stiu ce comentarii. Am o gramada de raspunsuri la comentarii. La clipu Adda-prietenie fumata sunt in top cu 40+ sau la Vama Veche-Zmeul cu 15+.. Mi s-a mai ras de faza asta, de care ma ‘mandresc’ atat. Dar chiar e impresionant, pentru mine. Sau chiar nu prea e… Ma gandeam cat de suparata eram cand am dat comentu’ ala. Eram atat de inspirata si chiar ma gandesc daca am scris in ziua aia pe blog sau nu. Da, stiu. Mare problema e! daca am scris sau nu. E chiar placut sa vorbesc singura aici. Sa scrii ce-ti trece prin cap. Bine, nu chiar totul.

ma frate.cum se nimereste sa fiu dezamagita de persoanele care le credeam cele mai loiale si ca tin la mine neconditionat? mi s-a scarbit de tot. nu mai exista prieteni adevarati sunt convinsa de asta si tot mai sufar pentru ca m-am obisnuit sa fiu inconjurata de oameni ca mine si care credeam ca n-or sa se schimbe niciodata. rezultatul m-a maturizat rapid

E comentu’ de la Adda..chiar iubesc melodia aia. L-am dat acum 5 luni hm..In martie. A da, depresia mea. Tot muzica m-a ajutat sa ies din ea..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s