Aiurea..

Nu stiu ce-a fost cu mine. Ora 2:24 AM, duminica. Inca treaza si pe blog. De mult nu i-am mai acordat asa importanta. Am recitit primele post-uri si le-am mai modificat categoriile. Eram atat de profunda… In primele postari eram… indragostita. La maxim, spun. Eram un copil asa…cu toate ca prin iulie anu trecut postam alea. Eram asa…cruda. Ma gandeam numai la iubirea mea si credeam ca tot ce zboara se mananca. Cam asa…

Am ajuns la o concluzie triiiista: sunt analfabeta, agramata. Sau cel putin…eram. Nu pot sa cred cum scriam anumite cuvinte. Eram beata??? deci eu in loc de ‘as’ am scris intr-o postare ‘a-si’ DOAMNE FERESTE! Nici nu-mi vine sa cred ca eu cu manutele mele am scris asta. Gandurile erau clar ale mele, dar scrisul.. vai de mine. Am inchis repede postarea si am sarit sa scriu alta, de rusine pentru mine. Acum fac observatie la altii cum se scriu sau cum se pronunta unele cuvinte si eeeeeu eeeeeeeeeeeeu cum scriam. Vai DE MINE.

Mai ma gandeam si la altceva… pot scrie si din iubire. Cu sirop de iubire pe tastatura. Am unele postari intr-adevar emotionante. E minunat ca eram atat de directa si finuta. Acum daca incerc sa ma exprim frumos si delicat, nu reusesc. M-am obisnuit sa scriu rece de dragul publicului. Articole de ziar, clisee si alte inghetate. Chiar imi placea cum scriam… asa din sufletel. Cred ca o sa incerc sa adopt iar stilul acela dar cat mai filozofic. Imi place sa aberez in filozofii. Ador Dostoievski si Tolstoi. Iubesc proza! Niciodata nu mi-au placut poeziile, ma plictiseau.

Chiar nu stiu ce sa mai zic. Cum voi scrie, daca voi mai scrie si ce voi mai scrie. Eram intr-o stare buna pana sa ma apuc sa-mi verific trecutul. Da, e la locul lui. Imi vine sa sterg tot. Chiar ma doare si nu stiu de ce. Nu trebuia sa citesc iar din ce-am facut. Amintirile m-au napadit iar..ustura. As vrea sa-mi sterg memoria si sa stiu doar prezentul. Usor de spus. 2:37 AM.

Nu mai vreau sa scriu iar din trecut. Primele pagini/postari, raman doar partea intunecata a blogului. Nu vreau sa le sterg dar nici sa le mai revad. S-au schimbat atatea intr-un an doar. In asa putin timp… Am incheiat marea mea relatie de 1 aprilie anu asta. Ironic! Marea mea drama dupa despartire n-a fost chiar o drama. Ma…plictisisem. Chiar daca 1 an si 4 luni nu e chiar putin… lucrurile o luasera razna si am reactionat instant. Nici nu-mi amintesc nimic din ziua/seara aia. Parca eram drogata. Stiu doar ca a fost scurt si la obiect. Fara regrete, pe moment. 2 luni si am cunoscut alta persoana. O iubire jucausa si dragoste la prima vedere, as zice. A tinut si mai tine din 10 iulie si inca 100 de ani. E frumos, magic. Nebunia de la inceput…Tot ce aflam si aflai despre mine, ne cunosteam…as scrie la nesfarsit despre noi dragule…. acum schimbarile apar din toate partile. Sa vedem cum va fi sa fie…

AM SCRIS O IDIOTENIE. PARCA SUNT INTR-O LUPTA CU MINE. CE NAIBA AM? MA DUC SA DORM, aberatiile sunt in forma la ora asta. 2:47 AM. STERG ASTA CAND AM CEVA MAI BUN DE ZIS. SUNT O PIERDE-TOAMNA, ZIC. 2:50 AM si m-am gasit sa mai atasez si o poza la prostia asta. Clar am luat-o razna. Si ia uite ce poza… cate amintiri am si cu poza asta.. prietenia mea cu Ramona..daca as mai si stii ceva de ea… oamenii se schimba usor.

Un gând despre “Aiurea..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s