Nu pot dormi

Mi-a venit o idee si vreau sa o scriu aici pana nu-i pierd firu. M-am ridicat si stateam ghemuita in pat, scriind pe telefon ce urma sa scriu maine dimineata pe blog. Prea multe idei aveam asa ca am intrat direct aici.

Urmaresc un vlogger roman de la care chiar ai ce invata. M-am uitat zilele trecute la clip-urile lui cu el si proaspata sa nevasta. Era unul despre povestea lor de dragoste. Pe moment mi s-au parut dragalasi, atasati, de invidiat dar m-am uitat din nou si le-am analizat mai bine gesturile, vorbele si privirile. Stiu ca primele luni de relatie sunt, la mai toti, lapte si miere. Dar ma uitam asa la ei, tineri casatoriti, dar mai mult de nevoie, dupa spusele lui. El vedea in ea femeia de care avea nevoie: sa faca mancare, sa faca copii si intelegatoare. El este tipu care aduce banii in casa si are cunostinte prin jurul locuintei. Ma gandeam,  in mintea asta de om imatur, dar asta nu este dragoste adevarata. Tipu e un om model. Pe la 20 de ani s-a desteptat si a inceput sa-si faca ordine in grupul de prieteni si in viata, asa. Dar nu e un romantic. Nu vede in familia lui decat o familie tipica, in care sotia gateste si are grija de copii, iar sotu butoneaza tv-ul si aduce banetu. Mi se pare urat. Chiar asa s-a pierdut dragostea adevarata din lumea asta? Ma mira faptul ca el vrea o familie atat de comuna, dar parerea lui. Povestile oamenilor care spun ca sunt la fel ca atunci cand s-au cunoscut, sufletele pereche si dragostea eterna chiar nu exista? ma intristeaza gandul asta. Stiu ca multi ar spune ca asta e lumea si ca toti ne gandim la binele nostru si dupa la iubire si tot ce tine de sentimentalisme d-astea. Dar chiar nu mi-ar place asa. Constat si eu ca relatia mea de 4 luni nu mai e la fel ca in prima zi sau mai bine zis, ca in zilele bune. Distanta asta imi ia suflu si sunt tafnoasa tot timpul. Pacat ca nici prietenul meu nu intelege asta si ma trateaza cam la fel, el facand asta intentionat. Nu vreau sa trag concluzii aiurea, dar nici asta nu mi se pare dragoste adevarata. Poate cer eu prea mult de la oameni..

De abia mai vad, aveam nevoie sa scriu ceva aici. Am vrut sa dau un mesaj, am scris vreo 4 sms-uri la el si cand sa-l trimit, surpriza: nu ai suficient credit. Trist

3 gânduri despre “Nu pot dormi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s