Inimioare pe hartie

Ne suparam ca nu ne ies inimioarele pe hartie dar noua nu ne ies inimioarele nici pe suflet. Incercam, speram sa ne iasa cele 2 semicercuri egale si V-ul in mijlocul lor, perfecte. Le reusim si ce? Nu traim nici macar o secunda cu iubirea noastra daca ne iese asta. Eu prefer inimioarele inegale si mutilate pe hartie. Perfectiunea e o pacaleala ieftina. Ea exista doar in ochii nostri si noi nu o traim la fel.

tumblr_mk67tvCAHj1rhuouio1_1280

6 gânduri despre “Inimioare pe hartie

  1. Incearca sa nu mai analizezi o carte dupa coperta. Incearca sa o rasfoiesti si sa o analizezi.Astfel, vei vedea ca nu fiecare baiat este la fel. Fiecare persoana este diferita, si merita tratata astfel, fara a fi acuzata de ceva ce semenii ei au facut.

    Apreciază

  2. In lumea reala unii baieti vin in fiecare zi la tine la scara , te asteapta pana te pregatesti sa pleci la scoala , si te sacaie tot drumul ca sa le mai dai o sansa . Iar cand ziua ta se sfarseste din bezna noptii apare el si te conduce acasa chiar daca tu il dai dracu de 1000 de ori si ii spui ca nu mai vrei sa fie nimic . Si nu fac asta o zi sau doua , ci juma de an . Exista iubire dar la naina de ce nu e reciproca ..

    Apreciază

Lasă un comentariu