Draga Andreea,

Cata agitatie in Romania asta. De mult n-a mai fost asa nene. Numai stiri, articole, petitii cu Rosia Montana sau din ce-am vazut, mai nou, cu un copil mancat de un caine. Nici nu stiu ce sa zic pentru ca nu ma surprinde nimic. As putea zice doar: Da, pai asta-i Romania, ce sa-i ceri?

Si nici nu stiu pe cine as invinui cand zic „Romania”..pe oamenii din ea sau pe cei care ii conduc? asta-i marea mea enigma. Protestele astea impotriva exploatarilor ma lasa atat de rece, parca ma obliga sa fiu sarcastica. De parca se uita aia la cei care zbiara impotriva lor. Nu se uita, putin le pasa. Tot ce vor ei vor face. Si duelul asta Basescu vs Ponta…vai de mine. Cat de ridicoli pot fii? adica unu vrea ceva, alalalt nu vrea ca vrea ala. Astia chiar se joaca intre ei. E mai ceva ca in filmele cu prosti. Nu pot gandii si ei putin? eu cred ca au probleme la cap sau vreo boala netratata ca prea prosti sunt. Tot ce arata astia la Tv mi se pare atat de aiurea si degeaba. Frate, jurnalismul e atat de nasol. Nici nu mai vreau sa dau la jurnalism. Cum o sa pot eu prezenta asemenea stiri? Jalnic! Totul e atat de jalnic!

Cu drag,

a ta frustrare

2 gânduri despre “Draga Andreea,

  1. Felicitări pentru faptul că ai renunţat la ideea de a urma cursurile unei facultăţi de jurnalism. Crede-mă că dacă vreodată, vei găsi o publicaţie cu tematica şi conţinutul căreia să te identifici, nu diploma în „jurnalism” va fi cea care va conta pentru a te angaja acolo.

    Apreciază

  2. Poi ce vezi este un spectacol serial pe scena Romaniei, Spectacolul se numeste Romania in tranzitie in regia raposatului Brucan ji jucata pe rand de actorii politici vechi ,debutanti,figuranti si aplaudati de spectatori platiti sau cu invitatzie. Spectatorii platitori cand nu se uita la Suleiman Magnificul se uita la serialul ce au mai facut cei trei muschetari ABP sau asculta imnuri pentru telenovele http://www.youtube.com/watch?v=uXqKr1qlhTA

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s