An nou fericit? scoala…pf

E 2 dimineata si nu dorm. Nimic deosebit pana acum.

Maine dimineata scoala. O NUNUNUNUNUNUNUNUUUUUU…

Niciodata nu mi-a placut la scoala indiferent unde mergeam sau pe cine aveam in clasa. Nu-i inteleg p-astia care zic ca asteapta scoala ca sa-si vada colegii. E o mare tampenie. In primu rand, daca intr-adevar iti era dor de cineva din clasa nu asteaptai sa inceapa scoala ca sa-l vezi. Si-n al doilea rand, nebun sa fii sa vrei sa inceapa scoala. Deci daca te regasesti printre aia care au vrut sa inceapa scoala iti sugerez o iesire din pestera si un control, din cand in cand, la cap.

Sa uitam motivele necunoscute de unii, dar banuite de altii, pentru care mie nu-mi place scoala. De maine nu voi mai fi sobra, de maine nu voi mai fi fata emo, de maine nu voi mai fi anti-sociabila. De maine voi fi intr-adevar eu, fara catalogari ca manelista, pitipoanca, snoaba la adresa cuiva si cu zambetul laarg, larg, larg pe buze. Desi ma enerveaza rau, rau, rau cand sunt studiata, d-asta si arunc o privire ofensatoare…mai sunt si foarte expresiva…

Incerc chestiile cu gandirea pozitiva in orice situatie, detensiunea si zambetul, indiferent de situatie. Astept rezultate favorabile!

tumblr_m52jgmZt9r1rujgtao1_250

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s