Nelamurire

Am fost intrebata alaltaieri care sunt realizarile mele pana in momentul asta. Nedumerita, habar n-aveam ce sa zic. Ma gandeam ca n-am nicio realizare, ca n-am nicio mandrie. Ma gandeam la blogu asta si la blogu de pe tumblr, ma gandeam la desenele mele, la dreamcatchere. Dar nu le vedeam ca pe o realizare ci mai mult ca hobby. Intr-un final am scris ca am prieteni de nadejde si am devenit mai sociabila. Astea le consider realizari. Prima mea idee era sa scriu vreo realizare la vreo olimpiada, la vreun concurs, dar pe langa faptul ca n-am, e si neinteresant.

tumblr_msq9knzZoR1sza4dwo1_500

11 gânduri despre “Nelamurire

  1. cele mai mari realizari sunt limitele pe care ti le depasesti, munca cu tine insati, restul sunt pur conventionale sau se potrivesc doar anumitor oameni, acum nu o sa urcam toti pe everest, doar ca putem spune ”am realizat performanta asta”

    Apreciază

  2. Un răspuns la întrebarea „Care sunt realizările tale de până acum ?” depinde de definiţia pe care eşti dispusă să o dai cuvântului „realizare”. Funcţie de aşteptările pe care fiecare le are de la propria persoană şi propria trecere prin viaţă, unii atribuie termenul de „realizare” chiar şi unor lucruri ce ar putea părea minore sau lipsite de importanţă (dar pentru ei nu sunt şi găsesc bucurie chiar şi în bifarea lor), în timp ce alţii consideră ca fiind realizări doar lucrurile neapărat măreţe şi recunoscute ca atare de întreaga umanitate dacă este posibil (şi aici întâlneşti veşnicii nemulţumiţi, cei pe care nimic nu pare să-i satisfacă şi să-i bucure).

    Apreciază

Lasă un comentariu