A fost frumos, pastrez pozele

Am cunoscut multi oameni. Unii si-au aratat fata din prima clipa, altii dupa luni sau ani. Dar mereu s-au demascat sau au fost demascati. Nu pot decat sa le multumesc ca mi-au deschis ochii, pentru ca singura nu reuseam. Tocmai am iesit dintr-o relatie. De aproape un an n-am mai fost singura. Simteam ca am nevoie de asta. Mereu ii auzeam pe altii ca se plangeau ca sunt singuri si ma gandeam cat de fraieri sunt ca nu-si traiesc libertatea la maxim. Am ajuns in stadiul lor, dar nu ma plang. Ma simt cam singura in unele momente, DAR, sunt fericita, dar, exista inca un dar! …acum vad care-i problema, vad ce nu isi traiau ei libertatea la maxim si se plangeau. Problema este ca simt nevoia sa isi traiasca fericirea langa cineva. E chestia aia: am nevoie sa fiu iubit de cineva, doar nu pot iubi doar eu. Ba da, poti iubi doar tu! Chiar si intr-o relatie unu iubeste mai mult, altul mai putin. E mult mai trist sa fii intr-o relatie si sa fii trist, decat sa fii singur si sa fii trist. A-i zice ca intr-o relatie lucrurile se mai pot aranja, dar crede-ma, niciodata nu va mai fi la fel. Dupa atatea certuri, niciodata nu va mai fi normal!

Nici nu stiu de ce n-am scris despre despartirea mea. Poate m-am saturat sa scriu despre lucruri triste. Nu, nu e asta. Sunt cam axata pe subiecte triste. N-am scris pentru ca nu mai vreau sa-mi amintesc. Sunt in procesul ala de uitare si de trecut peste. Ma simt impacata ca am tras de relatie pana nu s-a mai putut, pana ne-am secat sentimentele, pana am trecut la indiferenta reciproca, pana ne-am despartit atat de brusc, atat de simplu, cu atata usurinta.

Cred ca anu trecut am inceput relatia asta prea devreme… de o luna iesisem atunci dintr-o relatie si am inceput alta… A fost brusc, zdruncinator, dar m-a ajutat sa uit, desi… mne.. nu mai conteaza acum. Nu ma voi mai avanta asa… daca ma veti mai vedea scriind despre o viitoare iubire prea curand, opriti-ma! Nu stiu ce fac! Sunt sub efectul iubirii eterne si gasirii jumatatii..si alte prostii de genu. E ciudat cum la inceput crezi ca l-ai gasit si ca e perfect, ca va ramane 100 de ani in viata ta si veti avea 5 copii frumosi. E o prostie! Urasc ca fiu indragostita, desi asta ma face atat de fericita..

4 gânduri despre “A fost frumos, pastrez pozele

  1. Cand am citit acest post am avut impresia ca iti citesc propiul jurnal, ca aceste lucruri sunt ale tale iar eu sunt o ,, intrusa” care isi baga nasul unde nu-i fierbe oala. Este de admirat faptul ca iti poti expune in acest mod sentimentele 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu