M-a naucit

tumblr_mwdi8cMiWJ1shhb9so1_500

One man who committed suicide by jumping from the Golden Gate Bridge left behind a note saying “I’m going to walk. If one person smiles at me on the way, I will not jump.

Ok. Poate a parut ca am tratat cam indiferent postarea asta. Am pus o poza si descrierea pozei aici isi asta a fost postarea. Nu am avut starea necesara si stiu ca asta nu e o scuza. Mereu situatiile in care e vorba de sinucideri le tratez ca atare. Oamenii care se sinucid, e clar ca sunt tristi si cu totii stim cum e sa fii trist. Dar nu cu totii stim cum e sa fii la limita de a alege ca nu mai vrei sa traiesti sau nu, pentru ca ai o viata mult prea amara ca sa se mai rezolve ceva. Sinuciderea nu e o solutie! Fiti mereu rationali si ganditi-va ca undeva, in acelasi timp, alta persoana simte acelasi lucru ca tine, deci nu esti singur niciodata!

Vreau ca tu, cel care vede postarea mea, sa zambesti cand mergi pe strada. Zambeste la trecatori, la pietoni, la femeile gravide, la persoanele invalide, la oamenii suparati, la cei care conduc, la oricine! Pentru ca zambetul tau poate salva o viata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s