Inchisoare pentru suflet

,,Imi place sa asociez mintea oamenilor cu niste inchisori. Tu esti o inchisoare, o inchisoare, in care au intrat, au iesit si au ramas oameni. Exista o vorba : ,,Mi-ai intrat la inima !”. Cand dai peste o persoana noua si aceasta persoana in ochii tai are acea scantaie, acea sclipire si iti intra la inima, aceasta persoana devine prizonierul tau.”
.
.
.
,,In momentul in care nu poti sa mai scoti pe cineva din minte, ei bine mintea ta devine o inchisoare. Oriunde te vei duce cu gandul, acesta se va lovi de acea persoana. Gandul tau alearga in stanga, se loveste de acea persoana si pica, se ridica, alearga catre dreapta si se loveste tot de acea persoana, in orice directie se va duce, se va lovi in mod repetat de acea persoana. Va fi inconjurat ca intr-o sala de oglinzi. La fel esti si tu intr-o inchisoare, in orice parte ai alerga te vei lovi de un perete, vei cadea, te vei ridica, vei incerca sa alergi catre alta directie si te vei lovi de un alt perete. Acum esti inchis intr-o camera cu 4 pereti, nici o sursa de lumina, te vei lovi in mod repetat incercand sa gasesti iesirea !. Iar iesirea…nu e acel tip de iesire la care te astepti sa fie.”

Continuare =>https://www.dropbox.com/s/hddzhd12837npft/Inchisoare%20pentru%20suflet.doc

O poveste frumoasa scrisa de un amic, de la care nu ma asteptam sa citesc asa ceva vreodata, mai ales sa ajunga si pe blogul meu..  Frumoaaasa surprizaaaa 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s