Cofeina de toate zilele

Mi-e dor sa scriu. Stiu ca tot ce scriu ma afecteaza, imi trezeste mai multe intrebari si in cele din urma…ajunge in istoricul blogului si al vietii mele. Constat ca am scris despre oameni, oameni care n-au meritat, ajung la concluzia asta intristata. Nu stiu despre cine sa mai scriu, cine merita timpul meu, cum sa stiu intr-adevar ca nu-i un sentiment trecator? Si daca nu e bine sa scriu despre cineva, pentru ca multe persoane sunt trecatoare si la fel sunt si simpatiile mele. Stiti ceva? O sa scriu. O sa mai dau o sansa oamenilor. M-am avantat prea repede in a scrie despre persoane, am strans prea multe amintiri in postarile vechi, daaar o sa scriu. Si cum se zicea ca nu e bine sa te indragostesti de o persoana care scrie? Hmmm pentru ca va scrie despre tine si te va stoarce cand nu va mai stii ce sa scrie, iar in cele din urma nu va mai scrie despre tine si se va plictisi de tine. Pe cine mint eu? Am scris din nou despre persoane, dar n-am mai publicat, sunt salvate in ciorne. Cand o sa ma opresc din scris?

 

4 gânduri despre “Cofeina de toate zilele

  1. Scrie cât vrei, momentele alea oricum rămân, le porţi în suflet şi deşi pare clişeic, e adevărat că e mai bine să te bucuri de o iubire decât să nu o ai deloc, îţi spune o fată care n-a mai reuşit să simtă ceva real timp de ani buni după o iubire, până anul trecut, când am realizat şi îmi tot spun mereu că indiferent când, cum şi dacă se va termina vreodată nu o să regret vreo clipă investită în această iubire, pentru că mi-era dor. Fiecare om e ca un puzzle, cu fiecare iubire, devii mai complet sau te pierzi şi mai mult, important este că mai afli ceva despre tine, despre ce îţi place şi ce vrei de la oamenii din jurul tău, de la viaţă, de la o relaţie, de la tine însuţi. Vei vedea asta, când vei privi imaginea de ansamblu, peste ceva timp, când rănile ti se vor cicatriza şi vei fi împăcată cu vechile poveşti. Dacă chiar te deranjează vechile postări (ştiu cum este!), şterge rândurile triste, lasă rândurile frumoase, cândva vei trăi altele la fel, sau şi mai frumoase.

    Apreciază

    • Wow! Mi-ai facut ziua mai buna. Intr-adevar, fiecare despartire are si partile ei bune in cele din urma. Mi-era frica sa ma avant din nou in a scrie despre persoane, ca dupa sa recitesc postarile despre ei dar ei sa nu mai fie langa mine. Dar mi-am dat seama ca asa e si viata, indiferent daca scriem sau nu, tot ne gandim la persoanele care nu mai sunt langa noi. Scriu…o sa scriu…nu ma voi opri din scris, fotografiat si desenat vreodata! :)) Ma bucur pentru tine, sper sa nu se termine niciodata povestea voastra! Cand e dragoste, va fi oricum, indiferent de orice, ce e sa fie, o sa fie. M-am decis sa merg pe premisa: fie cum o fi, ce va fi, va fi. Sunt o persoana destul de tensionata in relatii si premisa asta ma face sa fiu mai chill :))

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s