Pacea mea interioara

Sunt impacata cu mine. M-am iertat si am iertat pe toata lumea. Nu exista ura in sufletul meu si simt ca toate situatiile, toti oamenii pe care i-am intalnit, toate deciziile pe care le-am luat, m-au adus exact unde trebuia sa fiu. Simt ca toate se leaga si le multumesc tuturor oamenilor pe care i-am intalnit, pentru ca m-au ajutat sa devin ceea ce sunt azi.

Ati analizat vreodata oamenii pe care ii intalneati si v-ati dat seama ca se asemanau foarte mult intre ei, dar totusi, v-au invatat lucruri diferite? Plecarea lor sau abandonarea lor n-a fost in zadar…fiecare a lasat cate o povestioara, cate o amintire, cate o scrioare, cate o cicatrice pe picior, cate o floare uscata sau o poza aruncata acum prin vreun sertar. Si cand te gandesti ca toate pareau perfecte la momentul acela…dar acum realizezi ca se poate chiar mai bine de atat…timpul le rezolva pe toate.

Sunt minunate momentele de pace interioara…ar trebui sa va faceti timp macar pentru unul pe saptamana. Fara suparare, fara ura, fara amintiri neplacute, doar cuvinte frumoase,amintiri placute si multumiri.

Daca aveti nevoie de ajutor, ma gasiti in coconul meu de fluture (atarnata in hamac) 🙂

2015-04-12 17.04.09

Un gând despre “Pacea mea interioara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s