Inspiratiile mele din somn

Totul a inceput cu visul meu din 23 iulie 2016. Implineam 20 de ani si maica-mea imi tinea tortul ca sa suflu in lumanari si mie nu-mi convenea ca lumanarile erau cu cifre si nu douazeci de lumanari.

Taica-miu a facut o criza de nebunie si am sfarsit in sufragerie, unde ne duelam, eu cu un cutit si el cu o furculita si simteam ca pot sa-l omor. Maica-mea a venit la mine si parca a oprit timpul. A inceput sa povesteasca despre viitor ca un fel de clarvazatoare. Mi-a spus ca n-o sa-l omor eu, ci o sa moara el dupa cativa ani, dupa perioada zilei mele de nastere, inecat sau ceva de genul,pentru ca atunci cand imi povestea despre asta, m-a teleportat pe un rau.

Mi-a mai spus ca ea o sa traiasca cativa ani singura si apoi o sa moara si ea, iar eu o sa raman cu un barbat pe numele Cosmin, care va fi mai batran ca mine, judecator si in scaun cu rotile. Din momenul acela m-a apucat groaza, pentru ca nu ma regaseam deloc si nu stiam ca visez.

Am ajuns in pielea unei femei care intra intr-un restaurant de hotel si il saluta pe omul in scaun cu rotile, care juca sah sau discuta ceva cu un barbat. Avea barba impletita si lunga ca judecatorii din desenele animate. M-am dus la receptia care era putin mai incolo si a venit si el dupa mine. Receptionera vorbea la telefon, asa ca mi-a facut loc in scaunul lui cu rotile cat o asteptam sa termine conversatia. Incepe sa o intrebe pe receptiona daca poate sa o angajeze ca ajutor de bucatar, aici, pe femeia de la masa care avea un copil urat in brate.

Decorul se schimba si sunt cu maica-mea pe strada, iar traficul e infernal si sunt multi oameni necunoscuti, parca din alta epoca(mai veche) pe langa noi. Nu stiu cum se schimba asta, dar eu vorbeam cu maica-mea ceva si apoi ma vad cum ii scriu o scrisoare in care ii povesteam toate astea si ultima propozitie pe care i-o scriam era: Vrei sa vii la ziua mea de nastere?

Si ma trezesc speriata si incep sa plang in hohote.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s