Snitźi n-a murit

De când cu accidentul din seara zilei mele de naştere, am început să conduc mai prudent, mai încet şi mai cu frică. Mereu mă gândesc la asta. Nu cred că m-am exprimat clar. Nu am luat parte la accident, doar am aflat că au murit instant 5 băieți de vârstă cu mine sau aproape cât mine. Doar pe unul l-am cunoscut acum 2 ani la majoratul lui vărmiu şi mi s-a părut cel mai de treabă dintre prietenii lui. El cânta şi mă gândeam că poate d-asta l-au chemat…nu am ştiut că a fost în clasă cu el până să văd pozele cu el de pe Facebook….. îmi pare nespus de rău şi m-am simțit atât de nasol, mai ales ca a murit de ziua mea. M-am gândit dacă aveam cum să schimb asta…..să nu fie şi el în maşina aia. 

Greu de crezut că poți simți un aşa de mare regret pentru o persoană pe care ai vazut-o doar câteva ore, acum câțiva ani. Nu există cuvinte pentru aşa dramă.
Vineri a fost ploaie şi eu am fost mohorâtă ca vremea. De câțiva ani nu-mi mai place că e ziua mea, pentru că îmbătrânesc şi pentru că nu ştiu să mă sărbătoresc. Mereu mi-am petrecut ziua de naştere cu persoane care acum nu mai există în viața mea şi am investit timp şi bani cu ele. Anul ăsta a fost diferit. Pe lângă faptul că a trecut extrem de repede, am mâncat cea mai mică şi scumpă pizza din ultimii 20 de ani! :)) 

Am avut alături cei mai buni prieteni ai mei şi ne-am uitat la Jocurile Olimpice de la Rio. 

P.S: În sfârşit s-a întors roata! Am primit şi eu anu ăsta un urs gigantic!!! Acum simt că pot opri adopția de jucării abandonate, găsite pe stradă pe care le-am luat în casă şi le-am făcut frumoase de fiecare dată când s-a ivit ocazia. Dar asta e alta poveste!!!

P.S 2: Am glumit, n​u o opresc, dar poate le voi dărui de data asta mai departe. 

2 gânduri despre “Snitźi n-a murit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s